Interim Recruitment door Talent Boeit

Naast de individuele werving- en selectietrajecten, zijn wij ook in te huren als Corporate Recruiter. Gaat uw bedrijf groeien of wilt u een professionaliseringsslag slaan op het gebied van Recruitment, dan kunt u ervoor kiezen om Talent Boeit voor een x aantal uren per week gedurende een bepaalde periode in te huren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van invulling van vacatures in allerlei branches zetten wij intern een meer efficiënte organisatie neer en trainen wij desgewenst uw personeel, waardoor zij dit op termijn zelf kunnen en u kosten bespaart.

Investeren in de lange termijn; Training & Kennisoverdracht

Talent Boeit heeft als doel om u meer wegwijs te maken binnen onze kennisgebieden, om onze kennis met u te delen en vaardigheden over te dragen. Zo kunnen we u en/of uw managers/leidinggevenden trainen in het voeren van goede, gerichte sollicitatiegesprekken, een Recruitmenthandboek opstellen en u helpen duidelijke functieprofielen op te stellen, waardoor u in de toekomst er voor kunt kiezen om zelf (een gedeelte van) het werving & selectieproces op te pakken.

Op maat dienstverlening: Kostenbesparing, Transparantie & Flexibiliteit

Talent Boeit werkt op maat; elk traject vraagt een andere benadering, tijdsinspanning en andere middelen. U ontvangt daarom een op uw situatie gerichte prijsopgaaf, gebaseerd op uw wensen en de complexiteit van de aanvraag, en u bepaalt zelf waar u ons voor inzet. Dat wat u zelf wilt of kunt doen, doet u zelf en de rest laat u aan ons over. Deze manier van samenwerken levert in veel gevallen een forse kostenbesparing op én biedt u transparantie en inzicht in de werving & selectie.

Laat ons u helpen bij uw Interim Recruitment!

Neem contact op of bel ons op 06-29501975