Op zoek naar een werkplek waar jij én je werkgever je talent optimaal kunnen inzetten?

Talent Boeit bemiddelt in banen vanaf MBO+ niveau, voornamelijk gericht op vacatures binnen de Techniek, Logistiek en ICT. Wij zijn actief in de regio Twente/Salland en de Achterhoek.

Ben jij werkzaam in één van deze branches en zoek je een nieuwe baan, dan komen we graag met je in gesprek. Wanneer we concreet iets voor je kunnen betekenen, plannen we graag een kennismakingsgesprek in, om jouw wensen en ambities in kaart te brengen. Hierbij nemen we niet alleen je reeds opgedane kennis en ervaring als uitgangspunt, maar ook jou als persoon. Dit is in onze ogen even zo bepalend voor een goede match. Wij zijn namelijk van mening dat je alleen optimaal gebruik van je talent kunt maken wanneer niet alleen de functie past, maar ook de omgeving (organisatie/team) waar je komt te werken.

Wanneer we samen in kaart hebben gebracht wat jouw drijfveren en ambities zijn, gaan we actief op zoek naar een functie binnen een organisatie die bij jou past en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

We bemiddelen veelal in vaste banen, waarbij je rechtstreeks bij onze opdrachtgevers in dienst treedt. Maar ben je op zoek naar een tijdelijke baan of interim opdracht, dan kijken we ook graag wat we voor je kunnen betekenen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen met het vinden van een nieuwe baan!

stuur een email of bel ons op 06-29501975

Talent Bloeit gaat voor optimale inzet van je talent!