Werving & selectie door Talent Boeit

De juiste medewerker op de juiste plek. Het lijkt gemakkelijk, maar blijkt vaak tegen te vallen. Harde criteria zijn goed te toetsen op basis van opleiding en ervaring, maar wie zoekt u nu eigenlijk?

De leukste is niet altijd de beste

In de praktijk is het een groot struikelblok voor bedrijven; er worden uitgebreide profielen opgesteld en verspreid, zonder dat er een duidelijk beeld is van de gewenste medewerker die de juiste aanvulling op het team vormt, en van wat de taken en verantwoordelijkheden van deze medewerker moeten zijn. Tijdens sollicitaties gaat de voorkeur vaak uit naar eenzelfde type medewerker, diegene die ‘leuk’ gevonden wordt of die op u lijkt, terwijl het team op dat moment misschien juist een tegenovergesteld type medewerker nodig heeft om het sterker te maken.

Wie en wat heeft u écht nodig?

Hier ligt een belangrijke rol voor ons als Recruiter; we brengen samen met u in kaart wat u zoekt, wie u zoekt en nemen bovenstaande daarbij als uitgangspunt. We kijken niet alleen naar het profiel, maar ook naar uw eigen organisatie; is er, wanneer er iemand weggaat, bijvoorbeeld wel echt behoefte aan één op één vervanging, of is de organisatie veranderd en moet het profiel worden bijgesteld? Hierbij is het van belang om alle doelstellingen helder te hebben; zowel op organisatie-, afdelings- als medewerkersniveau.

Recruitment door Talent Boeit

Talent Boeit biedt u jarenlange, specialistische ervaring op het gebied van Recruitment in verschillende bedrijfstakken en vakgebieden, met de nadruk op functies binnen de Techniek, ICT en Management. We zijn dagelijks bezig met werving & selectie en u kunt profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt. Talent Boeit biedt u:

  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele werving & selectieproces;
    Exclusieve samenwerking; dit biedt volledige focus op uw vacature;
  • Een zeer uitgebreid netwerk;
  • Up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de markt;
  • Uitgebreide mogelijkheden en gunstige prijsafspraken voor adverteren op diverse vacaturesites en andere media;
  • Adverteren met uw eigen bedrijfsnaam; dit geeft de kandidaat meer inzicht in de vacature en het levert u meer naamsbekendheid op.

Hulp nodig bij Werving & Selectie?

Neem nu contact op of bel ons op 06-29501975